Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 698g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow105g356kcal12.6g73.3g2.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g140g48kcal0.3g9.9g0.4g2.5g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 140g70kcal1.4g13.9g0.1g2.5g
Vehnälese 14g32kcal1.9g2.2g0.6g5.2g
Sokeri 59g238kcal0g58.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1487kcal32.4g315.8g6.4g20.4g
Valittu annoskoko1155g744kcal16.2g157.9g3.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna578g372kcal8.1g79g1.6g5.1g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069