Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 798g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow120g407kcal14.4g83.8g2.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g160g54kcal0.3g11.3g0.5g2.9g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 160g80kcal1.6g15.9g0.1g2.9g
Vehnälese 16g36kcal2.1g2.5g0.7g6g
Sokeri 67g272kcal0g67g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g1699kcal36.8g361g7.4g23.6g
Valittu annoskoko1320g850kcal18.4g180.5g3.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna660g425kcal9.2g90.3g1.9g5.9g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069