Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow15g51kcal1.8g10.5g0.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g20g6.8kcal0g1.4g0.1g0.4g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 20g10kcal0.2g2g0g0.4g
Vehnälese 2g4.6kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g213kcal4.6g45.2g1g3g
Valittu annoskoko165g106kcal2.3g22.6g0.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna83g53kcal1.2g11.3g0.3g0.8g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069