Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1197g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow180g611kcal21.5g125.7g3.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g239g81kcal0.5g17g0.7g4.3g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 239g120kcal2.4g23.8g0.2g4.3g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Sokeri 101g408kcal0g100.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g2549kcal55.2g541.4g11.2g35.2g
Valittu annoskoko1980g1275kcal27.6g270.7g5.6g17.6g
Annoskoko puolitettuna990g637kcal13.8g135.4g2.8g8.8g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069