Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow19g64kcal2.2g13.1g0.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0.1g1.8g0.1g0.5g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 25g13kcal0.3g2.5g0g0.4g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g266kcal5.8g56.6g1.2g3.6g
Valittu annoskoko207g133kcal2.9g28.3g0.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna103g67kcal1.5g14.2g0.3g0.9g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069