Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1397g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow210g712kcal25.1g146.6g4.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g279g95kcal0.6g19.8g0.8g5g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 279g140kcal2.8g27.8g0.3g5g
Vehnälese 28g64kcal3.7g4.3g1.3g10.5g
Sokeri 117g476kcal0g117.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g2974kcal64.4g631.4g13.2g41g
Valittu annoskoko2310g1487kcal32.2g315.7g6.6g20.5g
Annoskoko puolitettuna1155g744kcal16.1g157.9g3.3g10.3g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069