Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow22g76kcal2.7g15.7g0.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g30g10kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 30g15kcal0.3g3g0g0.5g
Vehnälese 3g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g319kcal7g67.8g1.2g4.2g
Valittu annoskoko247g159kcal3.5g33.9g0.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna124g80kcal1.8g17g0.3g1.1g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069