Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow30g102kcal3.6g20.9g0.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g40g14kcal0.1g2.8g0.1g0.7g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 40g20kcal0.4g4g0g0.7g
Vehnälese 4g9kcal0.5g0.6g0.2g1.5g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g425kcal9.2g90g1.8g5.8g
Valittu annoskoko330g213kcal4.6g45g0.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna165g106kcal2.3g22.5g0.5g1.5g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.6g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069