Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow38g128kcal4.5g26.2g0.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g50g17kcal0.1g3.6g0.2g0.9g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 50g25kcal0.5g5g0g0.9g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana827g532kcal11.6g113.2g2.2g7.4g
Valittu annoskoko414g266kcal5.8g56.6g1.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna207g133kcal2.9g28.3g0.6g1.9g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069