Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow60g204kcal7.2g41.9g1.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g80g27kcal0.2g5.7g0.2g1.4g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 80g40kcal0.8g7.9g0.1g1.4g
Vehnälese 8g18kcal1.1g1.2g0.4g3g
Sokeri 34g136kcal0g33.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g850kcal18.6g180.4g3.8g11.6g
Valittu annoskoko660g425kcal9.3g90.2g1.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna330g213kcal4.7g45.1g1g2.9g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069