Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow67g229kcal8.1g47.1g1.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g90g31kcal0.2g6.4g0.3g1.6g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 90g45kcal0.9g8.9g0.1g1.6g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.4g
Sokeri 38g153kcal0g37.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g956kcal20.8g203g4.2g13.2g
Valittu annoskoko743g478kcal10.4g101.5g2.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna371g239kcal5.2g50.8g1.1g3.3g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069