Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow7.5g25kcal0.9g5.2g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g10g3.4kcal0g0.7g0g0.2g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 10g5kcal0.1g1g0g0.2g
Vehnälese 1g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g106kcal2.2g22.6g0.2g1.6g
Valittu annoskoko83g53kcal1.1g11.3g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g27kcal0.6g5.7g0.1g0.4g
Arvot/100g100g64kcal1.3g13.7g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069