Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow75g254kcal9g52.4g1.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 100g50kcal1g9.9g0.1g1.8g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.4g3.7g
Sokeri 42g170kcal0g41.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1062kcal23g225.6g4.6g14.6g
Valittu annoskoko825g531kcal11.5g112.8g2.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna413g266kcal5.8g56.4g1.2g3.7g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069