Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow90g305kcal10.8g62.8g1.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g120g41kcal0.2g8.5g0.4g2.2g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 120g60kcal1.2g11.9g0.1g2.1g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.5g
Sokeri 50g204kcal0g50.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1275kcal27.6g270.4g5.6g17.6g
Valittu annoskoko990g637kcal13.8g135.2g2.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna495g319kcal6.9g67.6g1.4g4.4g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069