Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g300g1218kcal0g300g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta293g1053kcal38g204.8g6.1g10.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 150g68kcal4.5g7.2g2.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100g720kcal0g0g80g0g
Omena, keskikokoinen 200g600g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3345g7190kcal143.4g1118.2g225.4g42.2g
Valittu annoskoko1673g3595kcal71.7g559.1g112.7g21.1g
Annoskoko puolitettuna836g1797kcal35.9g279.6g56.4g10.6g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210