Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti45g220kcal11g15g13g12.8g
Soijajauho rasvainen 40g187kcal13.8g9.4g9.4g4.8g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 350g1325kcal97.6g0g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g4342kcal356.8g103.4g278.4g35.2g
Valittu annoskoko1060g2171kcal178.4g51.7g139.2g17.6g
Annoskoko puolitettuna530g1086kcal89.2g25.9g69.6g8.8g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595