Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Bataatti, kuorittu 130g105kcal2g21.9g0.1g3.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kanasuikale hunajamarinoitu400g520kcal72g8.8g24.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti150g272kcal4.1g18g21g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g200g220kcal36g4g6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2967g3025kcal246.4g227g124.4g18.8g
Valittu annoskoko1484g1512kcal123.2g113.5g62.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna742g756kcal61.6g56.8g31.1g4.7g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852