Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 500g130kcal7.8g17.5g1g9.5g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g15g3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1045kcal19.4g47g83.8g22.4g
Valittu annoskoko665g523kcal9.7g23.5g41.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna333g261kcal4.9g11.8g21g5.6g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180