Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkokaali keräkaali 1000g278kcal11.9g40.6g2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g2172kcal193.4g112g94.2g51.4g
Valittu annoskoko2632g1086kcal96.7g56g47.1g25.7g
Annoskoko puolitettuna1316g543kcal48.4g28g23.6g12.9g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648