Kesäkurpitsapasta

Raasta kuoritusta kesäkurpitsasta ohuita suikaleita esim.

perunankuorimaveisellä.

Siemenet ja keskusta kannattaa jättää pois.

Laita kattilaan pari rkl. oliiviöljyä ja kesäkurpitsasuikaleet, mustapippuria ja suolaa.

Kuumenna ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Runnakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Oliiviöljy, eksta neitsyt, memmas knossos (Knossos cretanfood), annos 15g80g704kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1552kcal4.4g20g163.2g5.6g
Valittu annoskoko480g776kcal2.2g10g81.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna240g388kcal1.1g5g40.8g1.4g
Arvot/100g100g162kcal0.5g2.1g17g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193227