Kesäkurpitsapasta

Raasta kuoritusta kesäkurpitsasta ohuita suikaleita esim.

perunankuorimaveisellä.

Siemenet ja keskusta kannattaa jättää pois.

Laita kattilaan pari rkl. oliiviöljyä ja kesäkurpitsasuikaleet, mustapippuria ja suolaa.

Kuumenna ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Runnakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Oliiviöljy, eksta neitsyt, memmas knossos (Knossos cretanfood), annos 15g100g880kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1940kcal5.6g25g204g7g
Valittu annoskoko600g970kcal2.8g12.5g102g3.5g
Annoskoko puolitettuna300g485kcal1.4g6.3g51g1.8g
Arvot/100g100g162kcal0.5g2.1g17g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193227