Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)150g525kcal18.8g107.6g2.3g4.5g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g140g392kcal21g0g33.6g0g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g200g110kcal6.2g12.8g4g0g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g2397kcal119.4g251.4g101.2g13.6g
Valittu annoskoko707g1199kcal59.7g125.7g50.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna354g599kcal29.9g62.9g25.3g3.4g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265