Miilunpolttajan spaghetti
Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.
Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).
keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.
teflonkattilaan.
Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.
Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.
Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.
Siirrä kattila takaisin levylle.
Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.
älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.
Koristele basilikalla.
Tarjoa heti.
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa
Elsainkeri