Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possupata

Paista liha ja jätä tilkkaan vettä kypsentymään pannulle.

Kuullota sipuli, porkkana ja kaali tilkassa öljyä kattilassa.

Lisää vesi ja lihat, anna hautua hetki, lisää mausteet ja paprika.

Hauduta n.1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g500g650kcal105g0g20g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi200g20kcal3g3g0g0g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Valkokaali keräkaali 600g167kcal7.1g24.4g1.2g12.6g
Paprika, punainen350g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g133kcal0g0g15g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Sitruunamehu (Limmi)15g3.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g2489kcal246g149g77.2g64.8g
Valittu annoskoko2710g1244kcal123g74.5g38.6g32.4g
Annoskoko puolitettuna1355g622kcal61.5g37.3g19.3g16.2g
Arvot/100g100g46kcal4.5g2.7g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193310