Moussaka hirvenjauhelihasta
Huuhtele ja viipaloi munakoisot.
Levittele leivinpaperin päälle pellille, voitele 2rkl öljyllä ja lisää 0,5tl suolaa.
Paista 200C n. 15min.
Kuullosta sipuli ja valkosipuli 2rkl öljyssä.
Lisää jauheliha ja ruskista.
Mausta 1tl suola, 2tl paprika, 1tl rosmarini, 1tl mustapippuri, tomaattipyree.
Lisää valmistettu lihaliemi ja hauduta n. 20min.
Laita juustot, maito, vehnäjauho ja 0,5tl suolaa kattilaan ja kiehauta.
Lado paistetut munakoisot vuokaan kerroksittain jauhelihakastikkeen kanssa, siten että alin ja ylin kerros on munakoisoa.
Lisää päälle juustokastike ja paista 200C n. 30min.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa
Majs