Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g700g1215kcal46.9g227.5g9.8g21g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g28g60kcal3.9g6g2.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g350g756kcal86.4g0g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g4063kcal274.4g467g115.2g42g
Valittu annoskoko1078g2031kcal137.2g233.5g57.6g21g
Annoskoko puolitettuna539g1016kcal68.6g116.8g28.8g10.5g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943