Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g800g1389kcal53.6g260g11.2g24g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g32g69kcal4.4g6.9g2.7g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g400g864kcal98.8g0g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g4643kcal313.6g533.8g131.8g48g
Valittu annoskoko1232g2322kcal156.8g266.9g65.9g24g
Annoskoko puolitettuna616g1161kcal78.4g133.5g33g12g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943