Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g900g1562kcal60.3g292.5g12.6g27g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g36g77kcal5g7.7g3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g450g972kcal111.1g0g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g5224kcal352.8g600.4g148.2g54g
Valittu annoskoko1386g2612kcal176.4g300.2g74.1g27g
Annoskoko puolitettuna693g1306kcal88.2g150.1g37.1g13.5g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943