Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g100g174kcal6.7g32.5g1.4g3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g50g108kcal12.3g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g580kcal39.2g66.8g16.4g6g
Valittu annoskoko154g290kcal19.6g33.4g8.2g3g
Annoskoko puolitettuna77g145kcal9.8g16.7g4.1g1.5g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943