Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g1000g1736kcal67g325g14g30g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g40g86kcal5.5g8.6g3.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g500g1080kcal123.5g0g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g5804kcal392g667.2g164.6g60g
Valittu annoskoko1540g2902kcal196g333.6g82.3g30g
Annoskoko puolitettuna770g1451kcal98g166.8g41.2g15g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943