Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g1200g2083kcal80.4g390g16.8g36g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g48g103kcal6.6g10.3g4g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g600g1296kcal148.2g0g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g6965kcal470.4g800.6g197.6g72g
Valittu annoskoko1848g3482kcal235.2g400.3g98.8g36g
Annoskoko puolitettuna924g1741kcal117.6g200.2g49.4g18g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943