Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g200g347kcal13.4g65g2.8g6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g8g17kcal1.1g1.7g0.7g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g100g216kcal24.7g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1161kcal78.4g133.4g33g12g
Valittu annoskoko308g580kcal39.2g66.7g16.5g6g
Annoskoko puolitettuna154g290kcal19.6g33.4g8.3g3g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943