Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g300g521kcal20.1g97.5g4.2g9g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g12g26kcal1.7g2.6g1g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g150g324kcal37g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1741kcal117.6g200.2g49.4g18g
Valittu annoskoko462g871kcal58.8g100.1g24.7g9g
Annoskoko puolitettuna231g435kcal29.4g50.1g12.4g4.5g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943