Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g400g694kcal26.8g130g5.6g12g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g16g34kcal2.2g3.4g1.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g200g432kcal49.4g0g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g2322kcal156.8g266.8g65.8g24g
Valittu annoskoko616g1161kcal78.4g133.4g32.9g12g
Annoskoko puolitettuna308g580kcal39.2g66.7g16.5g6g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943