Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g500g868kcal33.5g162.5g7g15g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g20g43kcal2.8g4.3g1.7g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g250g540kcal61.7g0g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g2902kcal196g333.6g82.4g30g
Valittu annoskoko770g1451kcal98g166.8g41.2g15g
Annoskoko puolitettuna385g726kcal49g83.4g20.6g7.5g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943