Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 500g562kcal105.7g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)400g120kcal4g16g1.6g0.8g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen15g27kcal5g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5630g2188kcal252.8g159.4g41.8g52.4g
Valittu annoskoko2815g1094kcal126.4g79.7g20.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna1408g547kcal63.2g39.9g10.5g13.1g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280