Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty370g274kcal7g57g0.7g3.7g
Kurpitsa 145g23kcal1.1g2.9g0.1g2.9g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15g69kcal0.1g0.1g7.7g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr150g150kcal18g3.9g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1774g1129kcal55.6g144.8g32.4g19.4g
Valittu annoskoko887g565kcal27.8g72.4g16.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna444g282kcal13.9g36.2g8.1g4.9g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633