VIHANNEKSET:
Kuutioi paprika ja kesäkurpitsa kattilaan.
Väännä levy neloselle (jos asteikko on 1-6) ja anna kypsyä sillä välin kun teet kastikkeen.
Älä lisää ollenkaan nestettä; vihanneksista tulee tarvittava määrä.
Kun vihannekset ovat pehmentyneet, lisää pieni ripaus makeutusainetta.
KASTIKE:
Laita kylmälle pannulle jauheliha, tomaatit lohkoina, tomaattipyre, ketsuppi ja murskattu valkosipuli.
Levy täysille ja sekoittele lastalla.
Kun liha on kypsää js tomaatit ovat pehmentyneet muusiksi, lisää vuohenjuusto, mausta kastike ja lisää lopuksi ripaus makeutusainetta myös soosiin.
Tomaattipyreen voi korvata esim pastakastikkeella, ja smetanan creme fraichella.
Sitten vaan lapataan lautaselle soosi ja vihannekset ja nautitaan! Hauduttelu kestää hetken, mutta maku on sen arvoinen...
Maku paranee entisestään kun päälle ripottelee mustaleimaraastetta
Alkuperäinen ohje @ karppaus.
Info
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaaTekno