Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 500g358kcal9.1g72.2g1g5.4g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g300g327kcal72g0.3g3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml125g188kcal2.5g3.1g18.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g100g85kcal1.4g4.4g7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g1915kcal170g160g59.4g11.4g
Valittu annoskoko1025g957kcal85g80g29.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna513g479kcal42.5g40g14.9g2.9g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046