Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 600g429kcal10.9g86.6g1.2g6.4g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g360g392kcal86.4g0.4g3.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml150g225kcal3g3.7g22.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g120g102kcal1.7g5.3g8.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g2298kcal204g192g71.4g13.6g
Valittu annoskoko1230g1149kcal102g96g35.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna615g574kcal51g48g17.9g3.4g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046