Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 700g501kcal12.7g101g1.4g7.5g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g420g458kcal100.8g0.4g4.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml175g263kcal3.5g4.4g26.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g140g119kcal2g6.2g9.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2870g2680kcal238g224g83.2g15.8g
Valittu annoskoko1435g1340kcal119g112g41.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna718g670kcal59.5g56g20.8g4g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046