Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 200g143kcal3.6g28.9g0.4g2.1g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g120g131kcal28.8g0.1g1.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml50g75kcal1g1.2g7.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g40g34kcal0.6g1.8g2.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g766kcal68g64g23.8g4.4g
Valittu annoskoko410g383kcal34g32g11.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna205g192kcal17g16g6g1.1g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046