Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2000g1431kcal36.4g288.6g4g21.4g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g1200g1308kcal288g1.2g12g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml500g750kcal10g12.5g75g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g400g340kcal5.6g17.6g28g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g7658kcal680g639.8g238g45.2g
Valittu annoskoko4100g3829kcal340g319.9g119g22.6g
Annoskoko puolitettuna2050g1915kcal170g160g59.5g11.3g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046