Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 300g215kcal5.5g43.3g0.6g3.2g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g180g196kcal43.2g0.2g1.8g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml75g113kcal1.5g1.9g11.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g60g51kcal0.8g2.6g4.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g1149kcal102g96g35.6g6.8g
Valittu annoskoko615g574kcal51g48g17.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna308g287kcal25.5g24g8.9g1.7g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046