Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g100g600kcal21g6.6g54g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g30g3kcal0.5g0g0.2g25.5g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g3636kcal177g111.2g276.2g51g
Valittu annoskoko1460g1818kcal88.5g55.6g138.1g25.5g
Annoskoko puolitettuna730g909kcal44.3g27.8g69.1g12.8g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070