Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Broilerifilee, marinoimaton350g375kcal80.9g0g5.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Juuriselleri 25g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka20g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka250g88kcal7g11.8g2.5g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g10g20kcal0.5g2.5g1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g10g28kcal0.9g1.7g1.9g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)100g350kcal12.8g69.7g1.9g3.2g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4690g2054kcal211.4g215.4g37.2g27.4g
Valittu annoskoko2345g1027kcal105.7g107.7g18.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna1173g514kcal52.9g53.9g9.3g6.9g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095