Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 49g430kcal0g0g48.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 36g25kcal0.4g4.1g0.4g1.4g
Mustapippuri 12g33kcal1.3g4.5g0.4g3.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 960g1234kcal199.1g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g3442kcal401.6g17.2g194.8g9g
Valittu annoskoko1056g1721kcal200.8g8.6g97.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna528g861kcal100.4g4.3g48.7g2.3g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200