Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 65g573kcal0g0g64.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 48g34kcal0.6g5.4g0.6g1.9g
Mustapippuri 16g44kcal1.7g6g0.5g4.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1280g1645kcal265.5g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g4590kcal535.6g22.8g259.8g12.2g
Valittu annoskoko1408g2295kcal267.8g11.4g129.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna704g1147kcal133.9g5.7g65g3.1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200