Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 73g644kcal0g0g72.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 54g38kcal0.7g6.1g0.7g2.1g
Mustapippuri 18g49kcal1.9g6.8g0.6g4.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1440g1850kcal298.7g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g5163kcal602.6g25.8g292.4g13.6g
Valittu annoskoko1584g2582kcal301.3g12.9g146.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna792g1291kcal150.7g6.5g73.1g3.4g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200