Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Mustapippuri 2g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 160g206kcal33.2g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g574kcal67g3g32.6g1.4g
Valittu annoskoko176g287kcal33.5g1.5g16.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna88g144kcal16.8g0.8g8.2g0.4g
Arvot/100g100g163kcal19g0.9g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200