Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.7g6.8g0.7g2.3g
Mustapippuri 20g55kcal2.1g7.5g0.6g5.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1600g2056kcal331.9g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g5737kcal669.4g28.6g324.6g15g
Valittu annoskoko1760g2869kcal334.7g14.3g162.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna880g1434kcal167.4g7.2g81.2g3.8g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200